Par riječi o nama

Brass komerc d.o.o.

Trgovačko društvo „Brass komerc“d.o.o. Banja Luka, na novoj adresi u ulici Tromeđa 4a, pod ovim imenom u svijetu poslovanja se pojavljuje 1993. godine. Početna djelatnost Brass komerc-a bila je distribucija pića.

Početkom 2012. godine “Brass komerc” d.o.o.Banja Luka, proširuje ponudu, generalnom distribuciom jednog od svjetskih lidera u proizvodnji rashladnih vitrina “Klimasan” Klima San. ve Tic. A.Ş. Manisa – TR.

Tržište je odlično prihvatilo Ugur, jedan od najvećih svjetskih proizvođača rashladnih vitrina. Za vas smo odabrali 100 artikala na našem web shopu, a možete pogledati i katalog putem kojeg možete poručiti i ostale artikle od Ugura.

Šta radimo?

O distribuciji

Distributeri smo i livenih gusanih peći i ugradbenih kamina iz proizvodnog programa FERGUSS doo Beograd, u sastavu španskog Koncerna FERLUX. Najmodernijom tehnologijom proizvode se peći, ugradbenih kamini, štednjaci i peći za etažno grijanje od livenog gvožđa. Kamini i peći su jedinstvenog dizajna, sa motivima tradicionalnih i modernih stilova, čistih linija i maksimalnog pogleda na vatru.

Gusani ugradbeni kamini, svojim kvalitetom i dizajnom zaslužuju da se nasljeđuju generacijama, a njihova vrijednost se povećava višegodišnjom eksploatacijom.

Brass Komerc d.o.o. Banja Luka

O nama

Naš inovativni proizvod

TD “BRASS KOMERC” d.o.o. Banja Luka je veoma ponosno na činjenicu da smo u vlastitom razvojnom centru, kao i u saradnji sa našim kooperantima početkom 2014. godine, našem i svjetskom tržištu predstavili vlastiti proizvod, eksluzivnu rashladnu višetemperaturnu vitrinu za vino pod robnom markom Unique Wine Cooler.

Unique Wine Cooler – jedinstvena, unikatna rashladna vitrina je u potpunosti izrađena od masivnog drveta otpornog na vlagu, sa svojom originalnošću i eksluzivnošću predstavlja jedinstven proizvod na cjelokupnom svjetskom tržištu. UniqueWineCooler je ekspert u rashlađivanju i čuvanju svih vrsta vrhunskih vina, namjenjena je istinskim poznavaocima i potrošačima kvalitetnih vina.

1993
GODINA OSNIVANJA
6000
SREĆNIH KUPACA
56
KOMPANIJA RADI SA NAMA
3
POSLOVNE JEDINICE
22
ČLANA TIMA
750
ZAVRŠENIH PROJEKATA U 2021.

Radimo na svakom aspektu planiranja

UNIQUE WINE COOLER

Domaći proizvod

Vizija

Brass Komerca

Postati lider na tržištu komercijalnih rashladnih vitrina za piće i vino, kao i grijnih uređaja u domenu distribucije, a u prilog ovom cilju idu činjenice ostvarenih značajnijih rezultata prodaje u dosadašnjem periodu renomiranim kupcima kao i progresivnog povećavanja udjela na našem tržištu.

Brass komerc je preduzeće koje svoj fokus usmjerava na zadovoljenje potreba kupaca, nudeći im vrhunske uslove u pogledu pristupačnih cijena, kvalitetnih proizvoda i potpune logističke podrške uz obezbijeđen servis i dostavu na adresu kupca vlastitim vozilima (Mercedes Sprinter) ili brzom poštom na naš trošak, na teritoriji cijele BiH. Velike narudžbe kupaca vršimo šleperskim isporukama na njihove adrese.

Ukoliko nas želite pronaći

Poslovne jedinice

Poslovna jedinica Brasscom Omarska

Brass komerc d.o.o Banja Luka

Telefon +387 52 333 614

PDV Broj i ostali podaci

Podaci o firmi